Vanaf 10 september opent BMW Sneyers zijn gloednieuw Tweedehandscentrum

dinsdag, 07 september 2021 20:45
Vanaf 10 september opent BMW Sneyers zijn gloednieuw Tweedehandscentrum

Vanaf 10 september opent BMW Sneyers zijn gloednieuw Tweedehandscentrum. Tijdens onze opendeurdagen (van 10 t.e.m. 23 september 2021) profiteert u van 4 jaar garantie. Kom in die periode langs, kies uw tweedehandswagen en geniet van deze tijdelijke actie.

De grootste keuze aan BMW Premium Selection voertuigen en uitstekende tweedehandswagens in de regio kan u vinden bij BMW Sneyers in het Tweedehandscentrum, met onze nieuwe showroom en drive-through expositie.

U mag zich verwachten aan een ruime keuze, met telkens de voordelen waarvoor BMW Premium Selection bekend staat: een gecontroleerde onderhoudshistoriek, gecertificeerde kilometerstand, volledige visuele en technische controle, gratis levenslange bijstand en zoveel meer. Onze adviseurs staan klaar om u alle informatie te verstrekken en u bij te staan in uw aankoop.

We hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

 www.sneyers.bmw.be
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Getagged onder:
bmw

Gerelateerde items (op tag)

BMW toont iX5 Hydrogen op IAA München

BMW zal een iX5 Hydrogen tonen op het autosalon van München in september. De SUV met brandstofcel op waterstof zal vanaf 2022 te koop zijn in beperkte oplage.

Jorssen viert 60 jaar met innovatieve podcasts

De bekende Antwerpse car dealer Jorssen viert zijn 60 jarig bestaan. Dit zal dan ook centraal staan in hun Jorssen beleving. We mogen dit jaar veel straffe deals en nieuwe acties van hen verwachten. Hier horen ook de 60 Minutes of Innovation bij. Elke maand wordt een gastspreker uitgenodigd om mee over innovatieve mobiliteit te spreken.