Het DNA van Toyota

donderdag, 09 september 2021 13:57
Het DNA van Toyota

Met onze nieuwe Yaris Cross combineren we de expertise van onze stadsauto's met onze deskundigheid op het gebied van SUV's.

Profiteer van een verhoogde zitpositie en een ruim interieur. Maak gebruik van onze hybride technologie in combinatie met intelligente vierwielaandrijving (AWD-i). Geniet van een echte SUV, zonder compromissen, maar vooral met een laag verbruik! Ontdek hem tijdens de opendeurdagen van 16 & 17/10 bij Automotive Mechelen!

 

https://automotivemechelen.be/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Getagged onder:
toyota
Laatst aangepast op donderdag, 09 september 2021 14:00

Gerelateerde items (op tag)

Test: Toyota bZ4X AWD Premium, Smaken en kleuren

Een nogal vreemde naam voor Toyota’s eerste volledig elektrisch model. De “bZ” in de naamgeving staat voor “Beyond Zero”, want dit is de eerste in een reeks EV’s bij Toyota,.die telkens dat voorvoegsel zullen meekrijgen.

Test: Toyota Corolla Cross Hybrid, Onopvallende zuinigheid

Na de Aygo X en Yaris Cross, kan Toyota’s populaire model de Corolla niet achterblijven, met ook een SUV- of cross-over-afgeleide. Dixit Toyota Corolla Cross. De gelijkenissen met een gewone Corolla zijn echter ver te zoeken. Dit is een eigen ontwerp, waar geen koetswerk- of uiterlijke kenmerken overeenkomen met zijn hatchback- of break-broer. De Corolla Cross meet 4,46 meter lang, voor een breedte van 1,83 meter en 1,62 meter hoogte. Ware het niet van zijn opvallende rode kleur van onze testversie – een optie van 1.250 euro – valt de Corolla Cross niet op in het straatbeeld. Maar dat hoeft helemaal geen nadeel te zijn, niet iedereen loopt er graag opvallend bij.