Tesla wil het Ionity moeilijk maken

dinsdag, 02 november 2021 22:58
Tesla wil het Ionity moeilijk maken

Tesla zal in Nederland een testfase starten door de toegang tot zijn Superchargers open te stellen voor andere merken en tegelijk minder aan te rekenen dan zijn belangrijkste concurrent, Ionity.

Na intenties komt actie. Tesla stelt bij een tiental stations in Nederland de toegang tot zijn Superchargers open voor modellen van andere merken. Bezitters van andere elektrische auto's dan Tesla zullen dus hun accu's kunnen opladen bij Tesla's snellaadstations, zoals beloofd door Elon Musk. Beter nog: de prijs per kWh zou aantrekkelijker moeten zijn dan die van Ionity, het belangrijkste concurrerende snellaadnetwerk in Europa.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
tesla

Gerelateerde items (op tag)

Test: Tesla Model X Plaid

Space X

Het topmodel bij Tesla luistert naar de naam Model X en is er al sinds 2015. Deze krijgt nu een update en komt met een topmodel met prestaties om duizelig van te worden. Wij gingen op pad met de Tesla Model X Plaid.

Tesla moet alle FSD-wagens terugroepen in de VS

Maar liefst 363.000 Tesla's krijgen te maken met een recall omdat het Full Self Driving-systeem als onveilig is bevonden door de Amerikaanse NHTSA. Een troost voor de klanten: het probleem kan verholpen worden met een update.