UITNODIGING ELECTRIC DAYS

dinsdag, 11 januari 2022 17:50
UITNODIGING ELECTRIC DAYS

Door het grote succes van onze vorige Electric Days, organiseren wij zowel in Roeselare als in Waregem nieuwe Electric days tijdens de maand januari!

 

Kon je er de vorige keer niet bij zijn? Dan nodigen wij u graag opnieuw uit!

Wil jij ook antwoord kennen op vragen zoals: “Wat kost elektrisch rijden voor MIJ”? Kom dan zeker langs!

We ontvangen u graag in één van onze vestigingen telkens van 14.00 u. tot 18.00 u.

Donderdag 13 januari 2022 - Waregem
Vrijdag 14 januari 2022 - Roeselare
Donderdag 20 januari - Roeselare
Vrijdag 21 januari - Waregem

Waar willen wij jou graag over informeren?

Opladen thuis of op het werk
Opladen onderweg
Berekening kosten van een voertuig met verbrandingsmotor t.o.v een electrisch voertuig
Gebruik van laadpas
Tips & tricks over elektrisch rijden
Fiscaliteit, nu en in de toekomst
Kom langs en maak kennis met de mobiliteit van de toekomst!

Testritten met volgende modellen mogelijk:
Citroën ë-C4
Citroën C5 Aircross Hybrid
Peugeot e-208
Peugeot 308 Hybrid (NEW)
Peugeot 3008 Hybrid 225
Peugeot 508 PSE 360pk
Peugeot e-Traveller

Aanwezigheid bevestigen

 

Getagged onder:
citroen peugeot
Laatst aangepast op dinsdag, 11 januari 2022 17:52

Gerelateerde items (op tag)

Nieuwe Citroën ë-C3, Nieuw gezicht, betaalbaar en comfortabel

Citroën is maar wat trots op hun ‘kleine’ modellen, oftewel auto’s uit het B-segment. Van de Citroën C3 verkochten ze sinds 2002 wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren. Ook in België is dit één van de populairste auto’s. Tijd voor een nieuwe generatie, dachten ze bij Citroën. De vierde generatie van de C3 is dit. Citroën maakt van de gelegenheid gebruik om de nieuwe designtaal te lanceren. Een nieuw gezicht met het nieuwe logo – dat wij voor het eerst zagen op de concept-car Olli – dat prominent vooraan en achteraan aanwezig is. Het nieuwe logo is een groot ovaal en een nieuwe interpretatie van de Citroën-‘chevrons’. Vanzelfsprekend wordt dit aangevuld met nieuwe verlichtingsclusters.

Nieuwe Peugeot e-partner, next gen small e-van

Het merk PEUGEOT is een van de eerste merken die een volledig assortiment elektrische bedrijfswagens in Europa aanbiedt en bevestigt opnieuw zijn positie in dit segment. Als aanvulling op de nieuwe PEUGEOT e-EXPERT (International VAN of The Year 2021) en PEUGEOT e-BOXER, presenteert PEUGEOT met trots de nieuwe PEUGEOT e-PARTNER. Voortbouwend op zijn commerciële succes van generatie op generatie en talloze prijzen gewonnen, waaronder de titel van International VAN of The Year in 2019, is de PEUGEOT PARTNER sinds zijn lancering in 1996 in 2.000.000 voertuigen geproduceerd en in meer dan 100 landen verkocht.

CITROËN MY AMI buggy sold out in a few hours

Poissy 21 June, Citroën's new limited edition "My Ami Buggy" went on sale online in 8 countries starting from 11 a.m. on Tuesday, 20th June. More than 20,000 visits were made to the selling site, and the 800 units of this new My Ami Buggy series intended for the online sale were snapped up in just 10 hours.

AMI, kleine vriend in de stad

Onze gewoonten veranderen. Micromobiliteit is steeds meer het hedendaagse straatbeeld in de stad. Citroën gaat permanent mee in de evolutie van het autolandschap. Belgen vallen sinds juni 2021 dan ook massaal voor de Ami, de bestverkochte quadricycle vorig jaar. De elektrische tweezitter vanaf 16 jaar heeft een aaibaar imago en een guitige, aantrekkelijke look met in de openklappende portierraampjes een leuke knipoog naar de legendarische 2CV. Een blik op de eigenschappen van de Ami maakt duidelijk waarom deze kleine stadsvlegel zo populair is: toegankelijk voor iedereen, vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs, betaalbaar (vanaf 7.990 €, BTW incl.), comfortabel en veilig, geen uitstoot, ecologisch en duurzaam, geen lawaai, uiterst wendbaar, slechts een halve parkeerplaats nodig, makkelijk opladen net zoals je smartphone, bijna geruisloos door de stad suizen tot 45 km/u. zonder stress…Geen wonder dat het gamma intussen steeds verder is uitgebreid.