Straffe korting bij Automotive Group tijdens Januari!

zaterdag, 15 januari 2022 22:34
Straffe korting bij Automotive Group tijdens Januari!

Beste klant,

De beste deal? Die garanderen wij jou bij Automotive Group. Deze maand profiteer je naast superstraffe salonvoorwaarden op het gehele gamma Peugeot en Citroën van onze geen euro te veel garantie.

Geen euro te veel?
Je leest het goed. Van de totaalkorting op uw nieuwe wagen, de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden of de overname van jouw huidige wagen. Wij garanderen jou als loyale klant de meest voordelige manier van overstappen.

Boek jouw afspraak!

Getagged onder:
peugeot citroen

Gerelateerde items (op tag)

Citroën : een nieuwe merkidentiteit en een nieuw logo om een modern, energiek en opwindend tijdperk in te luiden

 • Citroën lanceert een nieuwe merkidentiteit en een nieuw logo om een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis in te luiden.
 •  Het nieuwe logo, dat het originele ovaal van 1919 opnieuw interpreteert, is de 10e evolutie in de 103-jarige geschiedenis van Citroën. Het nieuwe logo is moderner, grafischer en aangepast aan de nieuwe digitale media.
 •  Het nieuwe logo verschijnt eind september op een conceptauto en zal vervolgens vanaf medio 2023 geleidelijk toekomstige producten en concepten sieren.
 •  De nieuwe identiteit van het merk Citroën zal gefaseerd worden toegepast op alle communicatiemiddelen en op alle fysieke contactpunten van het merk (verkooppunten, werkplaatsen, enz.).
 •  Deze verandering gaat gepaard met een nieuwe merksignatuur die belooft de ontwikkeling van meer gedurfde en gastvrije mobiliteitsoplossingen voor het welzijn van de Citroën-klanten te versnellen: "Nothing moves us like Citroën".

Nieuwe Peugot E-308 en E-308 SW

PEUGEOT 308 EN 308 SW 100% ELEKTRISCH

 

 • ALLURE: 100% elektrisch en 100% onweerstaanbare 308 berline en break
 • ALLURE: Eerste 100% elektrische break versie van een Europese fabrikant
 • EXCELLENCE: Nieuwe 115 kW/156 pk motor, nieuwe generatie accu
 • EXCELLENCE: 12,7 kWh/100 km, referentie-efficiëntie in het C-segment  
 • EMOTIE: Het plezier van 100% elektrisch rijden met de PEUGEOT i-Cockpit®.

Nieuwe Peugot 408: onverwacht in alle opzichten, een dynamische, innovatieve fastback

Met de nieuwe 408 toont PEUGEOT de creativiteit van haar teams door een nieuw fastback silhouet aan te bieden aan de top van het C-segment: de PEUGEOT 408 is de eerste in zijn soort, zowel in de geschiedenis van het Merk als op de huidige automarkt. Hij is onverwacht omdat hij anders is. Deze PEUGEOT van het nieuwe tijdperk heeft een katachtige houding en unieke verschijning, evenals een uitmuntendheid van de techniek gericht op efficiëntie en intelligente elektrificatie, evenals emoties die worden geleverd door geavanceerde technologieën gewijd aan rijplezier en instinctief gebruik.

GERESERVEERD VOOR EERSTE 50 KLANTEN : de nieuwe PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID 225 FIRST EDITION

GERESERVEERD VOOR DE EERSTE 50 KLANTEN: DE NIEUWE PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRIDE 225 FIRST EDITION

 

 • ALLURE : PEUGEOT 408 PLUG-HYBRID 225 FIRST EDITION in avant-première ! 
 • EMOTIE: Electric Pack inbegrepen, aanbod beperkt tot de eerste 50 bestellingen 
 • EXCELLENCE: vanaf 8 september online beschikbaar op de PEUGEOT STORE website 
 • WERELDPREMIERE: op het Autosalon van Parijs, van 17 tot 23 oktober

De PEUGEOT 408 FIRST EDITION, die net aan het begin van de zomer werd onthuld, op 4 augustus spectaculair werd voorgesteld (de symbolische datum 4.08!) in "The Sphere", een buitengewone transparante en roterende structuur die het mogelijk maakte om al zijn facetten te tonen, en op het autosalon van Parijs (17-23 oktober) voor het eerst aan het publiek zal worden voorgesteld, opent op 8 september zijn orderboek voor 50 bevoorrechte klanten. Design, kleur, technologie en uitrusting, de eerste 50 PEUGEOT 408 PLUG-HYBRID 225 FIRST EDITION wagens zullen hun eigenaars het beste bieden - naast het exclusieve aanbod van een privé of openbaar elektrisch oplaadpakket! De PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID 225 FIRST EDITION is exclusief online verkrijgbaar via de PEUGEOT STORE website https://store.peugeot.be/nl/configurable en kost 499 euro/maand of 50.400 euro inclusief btw.