Covid houdt Chinese Tesla-fabriek gesloten

maandag, 04 april 2022 22:41
Covid houdt Chinese Tesla-fabriek gesloten

De geplande heropening van de Tesla-febriek in Shanghai op maandag 4 april 2022 gaat niet door. Een piek in de Covid-besmettingen noopte de lokale autoriteiten tot het instellen van een lockdown.

Op 28 maart 2022 zagen de autoriteiten van Shanghai zich genoodzaakt een lockdown af te kondigen om de toename van het aantal Covid-besmettingen in de Chinese megastad in te dijken. De perimeter omvat ook het gebied ten oosten van de Huangpu-rivier, waar de in 2019 opgestarte Tesla-fabriek zich bevindt. Na een sluiting van een week zou die productiesite opnieuw opstarten, maar die heropening wordt uitgesteld.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
tesla

Gerelateerde items (op tag)

Test: Tesla Model X Plaid

Space X

Het topmodel bij Tesla luistert naar de naam Model X en is er al sinds 2015. Deze krijgt nu een update en komt met een topmodel met prestaties om duizelig van te worden. Wij gingen op pad met de Tesla Model X Plaid.

Tesla moet alle FSD-wagens terugroepen in de VS

Maar liefst 363.000 Tesla's krijgen te maken met een recall omdat het Full Self Driving-systeem als onveilig is bevonden door de Amerikaanse NHTSA. Een troost voor de klanten: het probleem kan verholpen worden met een update.