Kia Vermant is voor het 4de jaar op rij Kia FLEET Dealer of the year

woensdag, 06 april 2022 16:03
Kia Vermant is voor het 4de jaar op rij Kia FLEET Dealer of the year

Op 17 maart 2022 vond het verkiezingsgala FLEET Manager of the year plaats in de Nekkerhal in Mechelen. Kia Vermant wist daar voor het vierde jaar op rij de Kia FLEET Dealer of the year te bemachtigen. Een unicum en prestatie om met het hele team fier op te zijn.

Wat is de succesformule van Kia Vermant?

Kia Vermant zet zich al geruime tijd in voor elektrische mobiliteit en is mee pionier met Kia in fleet. “Dankzij de 3 elektrische fleettestwagens zorgde Kia Vermant voor een unieke beleving van elektrisch rijden, wat mede de reden is van het succes,” aldus Hans D’haene, operationeel manager van Kia Vermant. “Mensen die met de nieuwe EV6 gereden hebben, zijn snel overtuigd van de kwaliteit en capaciteiten van deze wagen en het merk Kia.”

Ook de gunstige ligging van Kia Vermant speelde mee, met een site in het hart van de industriezone Mechelen-Noord en een site langs de A12 tussen Antwerpen en Brussel.

Dé doorslaggevende factor waarom Kia al vier jaar op rij de award binnenhaalt, is volgens Hans D’haene echter vooral de verdienste van alle medewerkers van de Kia Vermant-teams. “Zij zetten elke dag opnieuw de extra mile om onze klanten een totaalbeleving te geven: de unieke Vermant-ervaring.”

Vermant heeft in het verleden de nodige investeringen en inspanningen gedaan om zich met Kia in 2014 op de fleetmarkt te begeven. “Iets wat niet evident is voor een merk dat minder bekend en bemind was.” 

Kia Vermant blijft bovendien niet stilzitten, want ondertussen kunnen geïnteresseerden ook de Kia Sportage Phev testen en binnenkort kunnen ook testritten gemaakt worden met de nieuwe Kia Niro Phev en EV.

Ook zette Vermant Group in op de uitbouw van hun fleetcel, met Julie Vermant als business developer en ambassadrice van Vermant Group (Kia en Volvo). “Julie is het vaste aanspreekpunt voor onze fleetklanten. Zij kan snel schakelen en kan hierdoor ook inspelen op een snel veranderende markt.” Kia Vermant gaat er dan ook voluit voor om volgend jaar voor de vijfde keer Kia FLEET Dealer of the year te worden.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over elektrisch rijden?

Neem dan contact op met Julie Vermant op 0478 49 44 09 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Getagged onder:
kia
Laatst aangepast op vrijdag, 22 april 2022 12:29

Gerelateerde items (op tag)

DE NIEUWE KIA NIRO BEWIJST DAT KLEINE DINGEN EEN GROOT VERSCHIL MAKEN

-      De nieuwe Niro kan schermen met innovatieve design- en comfortvoorzieningen

-      Flexibele interieurruimte ontworpen voor alle inzittenden

-      De ‘Green Zone’-rijmodus, de aerodynamische vormgeving en de elektrische achteruitrijfunctie verhogen de efficiëntie en verlagen de emissies

-      Een milieuvriendelijk interieur en drie geëlektrificeerde aandrijfgehelen bieden een waaier aan duurzame oplossingen

-      De connectiviteitsfuncties en het sleepvermogen tot 1.300 kilogram brengen nieuwe avonturen binnen bereik

Hybride, plug-in hybride of volledig elektrisch? Met de nieuwe Kia Niro kies je à la carte!

Een nieuwe auto kiezen is vandaag meer dan ooit een belangrijke stap. Want ga je voluit voor elektrisch? Of is een hybride of plug-in hybride het perfecte compromis? Wie de wereld bekijkt met een open blik maakt volop kennis met nieuwe kansen en mogelijkheden. De nieuwe Kia Niro bijvoorbeeld, die je toelaat om zélf het niveau van elektrificering te kiezen dat op dit moment bij jou past. De meest in het oog springende keuze maakte Kia alvast voor jou: een design dat uit de massa springt, en waaronder een indrukwekkend arsenaal innovatieve technologie schuilgaat.

STAP MET GEMAK OVER OP GEAVANCEERDE E-MOBILITEIT MET DE VOLLEDIG NIEUWE KIA NIRO

  • Volledig hertekende nieuwe generatie van de Kia Niro versnelt de overstap naar duurzame e-mobiliteit
  • Geweldig rijbereik van 460 kilometer geeft de volledig elektrische Niro de beste verhouding tussen rijbereik en kosten op de markt
  • Geoptimaliseerd cross-overpakket combineert stijlvolle, flexibele en gezinsvriendelijke interieurruimte met geavanceerde technologie en connectiviteitsvoorzieningen
  • De Kia Charge-app biedt eenvoudige toegang tot tal van laadmogelijkheden; Kia zal aan alle laadactiviteiten groenestroomcertificaten koppelen
  • De nieuwe Niro staat centraal in Kia’s groeiende productgamma, met de lancering van 14 hoogtechnologische elektrische wagens tegen 2027