CANYON LANCEERT TWEE LIMITED EDITION E BIKES MET DE GLOEDNIEUWE FAZUA RIDE 60

vrijdag, 22 april 2022 16:52
CANYON LANCEERT TWEE LIMITED EDITION E BIKES MET DE GLOEDNIEUWE FAZUA RIDE 60

KOBLENZ, 19 APRIL 2022 | EMBARGO TOT DONDERDAG, 21 APRIL (11AM CEST) - Canyon creëert opnieuw een krachtige rimpeling in de e-bike markt met de lancering van niet één, maar twee limited-edition e-bikes: de Commuter:ON 8 LTD in twee frame designs, en de Roadlite:ON 8 LTD. Uitgerust met een arsenaal aan praktische functies en het gloednieuwe, topklasse aandrijfsysteem van FAZUA, integreren beide fietsen zich naadloos in de levensstijl van zowel stedelijke forenzen als nieuwsgierige avonturiers.

De Commuter:ON 8 LTD en Roadlite:ON 8 LTD belichamen de geest van RIDE UNLTD en combineren intuïtieve veelzijdigheid met een verbluffend design. Canyon is één van de eerste fietsmerken, die met de FAZUA Ride 60, de gloednieuwe 

aandrijving voor e-bikes, een gouden standaard, op de markt heeft gebracht. Met een totaal gewicht van slechts 4,3 kg, legt hij de lat voor lichtgewicht, veelzijdige e-bike ontwerpen in de toekomst. De 430 Wh accu en de 3 voorgeprogrammeerde rijmodi zorgen voor een goede punch en passen zich aan elke rijstijl aan, met behoud van het sportieve, licht aanvoelende Canyon fitnessbike gevoel. Bestuurders kunnen ook de FAZUA Remote fx app downloaden om nog meer uit hun rit te halen: door een aangepast profiel aan te maken, is het eenvoudiger om het batterijniveau te controleren, fitnessdoelen bij te houden of zelfs de verlichting te bedienen. Slechts een druk op de knop. 

Stijlvol, compact en draagbaar, de Commuter:ON 8 LTD is uitgerust met alles wat rijders nodig hebben om zich snel door de stad te bewegen. Er zijn twee verschillende frame-ontwerpen om uit te kiezen: de Commuter:ON 8 LTD heeft een sportief silhouet, en de Commuter:ON 8 LTD WMN heeft een schuine bovenbuis voor een eenvoudiger op- en afstappen voor alle rijders. Het Commuter:ON 8 LTD WMN frame wordt geleverd met een veilige SP Connect smartphonehouder, zodat rijders al hun relevante gegevens in het volle zicht kunnen zien. Met een breed scala aan stadsvriendelijke functies, strakke esthetiek en opbergmogelijkheden, combineert de Commuter:ON 8 LTD op slimme wijze aanpasbaarheid, ergonomie en elegantie tot een verrukkelijk resultaat. Hij heeft niet voor niets de "Best of the Best 2022" Red Dot design award gewonnen: met een gewicht van slechts 17 kg is er geen poespas, geen franje, gewoon een fantastisch design. Verplaatsen door de stad moet moeiteloos zijn. Of u nu op de trein stapt, even naar de winkel gaat of 's ochtends op weg gaat naar uw werk, de Commuter:ON 8 LTD geeft u de vrijheid om zonder beperkingen door de stedelijke jungle te navigeren. 

 

Leuk, snel en dynamisch, de Roadlite:ON 8 LTD is een e-bike die wendbaar rijgedrag combineert met het Canyon fiets-DNA. Het wendbare, sportieve frame met flatbar bediening levert e-bike snelheid met de wendbaarheid van een racefiets. Uitgerust met de natuurlijk aanvoelende motorondersteuning van FAZUA, garandeert de Roadlite:ON 8 LTD je de beklimming van elke beklimming, zonder dat dit ten koste gaat van je workout. De populaire Schwalbe G-One Allround 40 mm banden van de Roadlite:ON 8 LTD heten niet voor niets 'allround' - met hun all-road loopvlak ervaren fietsers 

uitstekende prestaties, ongeacht het terrein. Of het nu gaat om een avondrit, een weekendtour of een weidetocht met vrienden, de Roadlite:ON 8 LTD kent geen grenzen. 

De Canyon Commuter:ON 8 LTD en Commuter:ON 8 LTD WMN, en de Roadlite:ON 8 LTD zijn ingenieus ontworpen fietsen die zich aanpassen aan jouw stijl. Het enige wat je hoeft te doen is rijden. 

Beide modellen hebben een scherpe prijs van € 3.599* en zijn vanaf donderdag 21 april verkrijgbaar bij canyon.com.