Gamma bij Kia

maandag, 30 januari 2023 08:44
Gamma bij Kia

Elektrisch rijden is zo leuk. Het is niet alleen een comfortabele manier om je te verplaatsen. Denk je dat het nog wat vroeg is om over te schakelen op volledig elektrisch rijden? Dan zou een plug-in hybride een interessante tussenstap kunnen zijn. Het is ook belangrijk om een plug-in hybride te kiezen die perfect bij uw behoeften past. Gelukkig heeft Kia voor elk type gebruiker een geschikte PHEV in het assortiment! Hier is een overzicht.

E-NIRO
De Kia e-Niro is de compacte crossover waar innovatie en comfort centraal staan. Deze plug-in hybride met een actieradius van 65 km heeft een gedurfd en assertief koetswerkdesign, gecombineerd met een ruim maar minimalistisch interieur waarin milieuvriendelijke materialen zijn gebruikt. De Niro profiteert van geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid van het hoogste niveau. Kortom, de Kia Niro is een opmerkelijk model voor duurzaam rijden.

SPORTAGE PHEV
Dit nieuwe model heeft een verfijnde look en design waarin de bestuurder centraal staat, met geavanceerde technologieën en een premium interieur. Hij belooft een brandstofverbruik van slechts 1,1 l/100 km en een elektrisch bereik tot 70 km. Laat u verrassen door zijn krachtige eigenschappen en zijn onnavolgbare aanwezigheid.

XCEED PHEV
De populaire Kia XCeed compacte crossover heeft dit jaar een stevige update gekregen met een nieuw, sportiever design en een verbeterd interieur. Zijn levendige, stedelijke karakter zal bestuurders aanspreken die de voordelen van een grotere auto willen, maar niet willen inleveren op stijl. Met een actieradius van 48 km (tot 59 km in de stad) zal de XCeed PHEV de harten veroveren van degenen die willen genieten van zowel het comfort van een SUV (semi-elektrisch) als het dynamische karakter van een hatchback.

XCEED SPORTSWAGON PHEV
De Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid is een lust voor het oog. Zijn slanke, moderne design straalt kracht en prestaties uit, en zijn geavanceerde aandrijflijn zorgt voor een perfecte balans tussen efficiëntie en dynamiek. Zijn gedurfde design, eigentijdse interieur, innovatieve technologie en uitzonderlijke comfort geven de Ceed Sportswagon PHEV zijn imago als de perfecte, dynamische gezinsauto. Bovendien kan hij met een volle accu ongeveer 50 km rijden in volledig elektrische modus.

Tekst: Kia

Getagged onder:
kia
Laatst aangepast op maandag, 30 januari 2023 08:53

Gerelateerde items (op tag)

Kia wil mobiliteit in Europa transformeren

Op een speciale merktop in Duitsland introduceert Kia de EV9 in Europa, geeft de constructeur een update over zijn gedurfde bedrijfsstrategie en toont hij de nieuwste innovaties die het merk zullen helpen om de mobiliteit in Europa te transformeren en zo bij te dragen tot een betere toekomst voor iedereen.

Rijprestaties van Kia EV9 blijven ook in extreme ijsomstandigheden onaangetast

De Kia EV9 toont zich zelfs in extreem koude weersomstandigheden de perfecte auto. Tijdens wintertests in het Zweedse Arjeplog, niet ver van de poolcirkel, hebben Kia-ingenieurs de wagen aan de tand gevoeld om optimale batterij- en laadprestaties te verzekeren, ondanks de bitterkoude vriestemperaturen. Bovendien optimaliseerden ze het tractiecontrolesysteem voor de best mogelijke prestaties op sneeuw en ijs.

Kia wil met zijn elektrische top-SUV EV9 een nieuwe koers uitstippelen voor het tijdperk van de softwaregedefinieerde voertuigen

Kia heeft vandaag zijn SDV-technologie (Software Defined Vehicle) gelanceerd via de on-demand-functies en de software-updates over-the-air (OTA) van zijn EV9 SUV. Zo kunnen klanten vanop afstand nieuwe softwarefuncties kopen en installeren naargelang hun behoeften. Kia, dat deel uitmaakt van Hyundai Motor Group, lanceerde onlangs zijn elektrische vlaggenschip, de SUV EV9. Hij biedt als eerste model van de Groep een reeks digitale functies en diensten aan die toegankelijk zijn via de Kia Connect Store.

Kia behaalt dubbelzege op prestigieuze iF Design Awards 2023

Tijdens de iF Design Award 2023 mocht Kia twee uiterst belangrijke onderscheidingen in ontvangst nemen. Het succes van het merk in de prestigieuze categorieën iF Design ‘Company Branding’ en ‘Shop / Showroom Store Identity’ bevestigt de aanhoudende kracht en doeltreffendheid van Kia’s creatieve benadering van klantenbetrokkenheid en zijn competitiviteit op het vlak van wereldwijd design sinds de herlancering van het merk in 2021.