Wordt de Nissan Max-Out Concept dan toch realiteit?

vrijdag, 03 februari 2023 17:21
Wordt de Nissan Max-Out Concept dan toch realiteit?

In 2021 stelde Nissan een heleboel digitale conceptcars voor, waarvan deze Max-Out nu ook werkelijk geworden is. Gaat deze elektrische roadster binnenkort in productie?

Eind 2021 presenteerde Nissan een productplanning die 28 nieuwe, allemaal geëlektrificeerde modellen belooft tegen 2030. Van die 28 zouden er 15 volledig elektrisch zijn, de 13 overige houden het bij een hybride aandrijving waarbij een kleine verbrandingsmotor als stroomgenerator ingezet zal worden (e-Power).

Om die ambities te ondersteunen toonde Nissan vier digitale conceptcars. Een van die vier heeft de Japanse constructeur nu ook gebouwd: de Nissan Max-Out Concept, een roadster met een elektrische aandrijflijn. Is dat een hint naar een nakend productiemodel?

maxout 2

 

Lees dit artikel verder op autogids.be

Getagged onder:
nissan

Gerelateerde items (op tag)

Nissan TOWNSTAR Karaok-e is een karaokelounge op wielen

Aartselaar – Nissan geeft in-car entertainment een nieuwe betekenis met de TOWNSTAR Karaok-e. Deze unieke bestelwagen maakt het niet alleen mogelijk om onderweg je favoriete nummers luidkeels mee te zingen, maar toont ook de oneindige mogelijkheden van de TOWNSTAR-modellen.

Nissan Ariya e-4ORCE bedwingt indoor skipiste in SnowWorld Landgraaf

Aartselaar – Spektakel in de skihal van SnowWorld Landgraaf! Een Nissan Ariya e-4ORCE op winterbanden heeft met een flinke caravan de steile indoor skipiste bedwongen. Een fraai staaltje krachtsvertoon en een bewijs van de geweldige controle die de volledig elektrische e-4ORCE-vierwielaandrijving onder de meest uitdagende omstandigheden kan bieden.