Nieuwe Renault Master, een herwerkt silhouet voor meer efficiëntie

dinsdag, 07 november 2023 16:14
Nieuwe Renault Master, een herwerkt silhouet voor meer efficiëntie

Renault Master, een waar succesverhaal, waarvan sinds 1980 al meer dan drie miljoen exemplaren werden verkocht, maakt zich op om een versnelling hoger te schakelen met een gloednieuwe generatie die de komende dagen zal worden voorgesteld op het salon Solutrans in Lyon (Frankrijk).

Nieuwe Renault Master fungeert als speerpunt van een nieuwe generatie efficiëntere, 100% geconnecteerde en innovatieve bestelwagens. Dit nieuwe model werd ontworpen met het oog op een optimaal gebruik, waardoor het steeds verder kan gaan, terwijl het tegelijk minder verbruikt en zich aanpast aan de huidige behoeften.

Dankzij zijn 'Aerovan'-design en zijn nieuwe remsysteem verlaagt Nieuwe Renault Master zijn verbruik in vergelijking met de vorige generatie met 21% voor de elektrische versie en met 1,5 l/100 km voor de thermische versie.

Net als de vorige generaties zal hij van de band rollen in de fabriek van Batilly (Frankrijk), waar de productie-installaties werden herzien om op een nieuwe en innovatieve manier te produceren.

Meer info volgt…

Getagged onder:
renault
Laatst aangepast op dinsdag, 07 november 2023 16:17

Gerelateerde items (op tag)

Renault Rafale : reis naar de top inzake rijplezier

“Met Rafale knoopt Renault opnieuw aan bij een van zijn oude dromen, namelijk laten zien dat het merk ook in staat is om hoogte te winnen en de hoogste regionen van de markt op te zoeken. Het is waar dat het merk er al meermaals zijn tanden op heeft stukgebeten. Deze keer beschikken we echter over wapens die we de vorige keren moesten ontberen: de positionering in een veelbelovend segment (dat van de SUV-coupés), een motor die helemaal met zijn tijd mee is, een ongeëvenaarde technologie en stijl en heel wat emotie ...”

Renault Group and Geely announce the creation of leading Powertrain Technology Company, “HORSE Powertrain Limited”

Hangzhou, Hong Kong SAR, China and Boulogne-Billancourt, France, May 31st, 2024 – Following the joint venture agreement signed on July 11, 2023, and after having obtained the approval of the relevant authorities, Renault Group, Geely Holding Group (Geely Holding), Geely Automobile Holdings Limited (Geely Auto) (collectively referred to above as “Geely”) have officially created HORSE Powertrain Limited, headquartered in London, United Kingdom.

Renault 5 E-Tech electric: eerste twee versies kunnen besteld worden

Renault 5 E-Tech electric heeft alles in huis om de overstap naar elektrische aandrijving zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Met een design “coup de cœur”, een wegligging en een dynamiek die ongekend is in het B-segment, biedt het popicoon een heerlijke en gemakkelijke ervaring van elektrische en digitale technologie.