Update - augustus 2022 in België - Hyundai Staria: eerst Duitsland, dan de rest van Europa?

zaterdag, 20 augustus 2022 17:44
Update - augustus 2022 in België - Hyundai Staria: eerst Duitsland, dan de rest van Europa?

Hyundai brengt zijn grote eenvolumer Staria in Duitsland op de markt in een topuitvoering, alvorens betaalbaardere versies aan te bieden. Een eerste stap naar een Europese distributie?

Update augustus 2022 - De Hyundai Staria is opgedoken op de officiële website van de Belgische invoerder.

Hyundai lanceert zijn grote eenvolumer Staria in Duitsland de topuitvoering Signature, die 56.150 euro zal kosten. Daarna volgen vanaf 2022 meer betaalbare varianten. Maar zal de Duitse markt hier de enige zijn waar de Staria wordt verkocht, of zal Hyundai het verkoopgebied ook uitbreiden naar andere Europese landen?

Ruimte…


De Hyundai Staria is een (zeer) grote eenvolumer met voor de Europese markt weinig gebruikelijke afmetingen; hij is 5.253 mm lang, 1.997 mm breed en 1.990 mm hoog, met een enorme wielbasis van 3.273 mm. Een gigantische doos die tot 5.000 liter laadruimte kan bieden. Genoeg voor 3 europalletten achter elkaar! Op even spectaculaire wijze biedt de Staria, afhankelijk van de configuratie, plaats aan twee tot elf personen, maar de ‘premiumversies’ houden het bij negen zitplaatsen. De zevenzitsversie is uitgerust met ‘Premium-relaxstoelen’ op de tweede zitrij, die elektrisch verstelbaar zijn en verschoven kunnen worden. Deze stoelen hebben ook een relaxmodus, waarbij de leuning met één druk op de knop achterover kan worden gekanteld. Bij de premiummodellen met negen zitplaatsen kunnen de stoelen op de tweede zitrij 180 graden worden gedraaid, in de richting van de passagiers op de derde zitrij.


Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
hyundai

Gerelateerde items (op tag)

Europa's favoriet krijgt facelift

27 maart 2024 - Sinds zijn debuut in 2004 heeft de Hyundai Tucson de harten van Europese automobilisten veroverd en is hij uitgegroeid tot een bestseller en een fanfavoriet op het hele continent. Alleen al in 2023 werden er 158.056 exemplaren van de compacte SUV geregistreerd in Europa, wat een opmerkelijke verkoopstijging betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Ontdek de Hyundai Stockdeals bij De Laet Boom!

Op zoek naar de perfecte rit? Zoek niet verder! Hyundai biedt nu onmiddellijk beschikbare stockdeals met onweerstaanbare kortingen. Maak je klaar om in stijl te rijden met de nieuwste modellen die klaar staan om de weg op te gaan!

Hyundai IONIQ 5 met verbeterde functies en nieuw N Line-model

SEOUL, 4 maart 2024 - Hyundai Motor Company kondigde vandaag de aanstaande release aan van een verbeterde IONIQ 5 en nieuwe IONIQ 5 N Line voor zijn bekroond gamma elektrische voertuigen (EV) die productverbeteringen, innovatieve functies en designupgrades bieden.