Update - augustus 2022 in België - Hyundai Staria: eerst Duitsland, dan de rest van Europa?

zaterdag, 20 augustus 2022 17:44
Update - augustus 2022 in België - Hyundai Staria: eerst Duitsland, dan de rest van Europa?

Hyundai brengt zijn grote eenvolumer Staria in Duitsland op de markt in een topuitvoering, alvorens betaalbaardere versies aan te bieden. Een eerste stap naar een Europese distributie?

Update augustus 2022 - De Hyundai Staria is opgedoken op de officiële website van de Belgische invoerder.

Hyundai lanceert zijn grote eenvolumer Staria in Duitsland de topuitvoering Signature, die 56.150 euro zal kosten. Daarna volgen vanaf 2022 meer betaalbare varianten. Maar zal de Duitse markt hier de enige zijn waar de Staria wordt verkocht, of zal Hyundai het verkoopgebied ook uitbreiden naar andere Europese landen?

Ruimte…


De Hyundai Staria is een (zeer) grote eenvolumer met voor de Europese markt weinig gebruikelijke afmetingen; hij is 5.253 mm lang, 1.997 mm breed en 1.990 mm hoog, met een enorme wielbasis van 3.273 mm. Een gigantische doos die tot 5.000 liter laadruimte kan bieden. Genoeg voor 3 europalletten achter elkaar! Op even spectaculaire wijze biedt de Staria, afhankelijk van de configuratie, plaats aan twee tot elf personen, maar de ‘premiumversies’ houden het bij negen zitplaatsen. De zevenzitsversie is uitgerust met ‘Premium-relaxstoelen’ op de tweede zitrij, die elektrisch verstelbaar zijn en verschoven kunnen worden. Deze stoelen hebben ook een relaxmodus, waarbij de leuning met één druk op de knop achterover kan worden gekanteld. Bij de premiummodellen met negen zitplaatsen kunnen de stoelen op de tweede zitrij 180 graden worden gedraaid, in de richting van de passagiers op de derde zitrij.


Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
hyundai

Gerelateerde items (op tag)

Kona Electric N Line: sportief en stijlvol

Offenbach, 10 januari 2024 - Hyundai Motor Europe maakt zijn bestverkopende elektrische auto nog sportiever. Kona Electric wordt de eerste Hyundai EV die de sportieve N Line-behandeling krijgt.

Meer rijplezier met de IONIQ 5 N

Offenbach, 16 januari 2024 - Hyundai Motor demonstreert hoe het rijden met de gloednieuwe IONIQ 5 N bestuurders kan prikkelen. In een nieuw experiment zal de eerste high-performance elektrische auto van het bedrijf bewijzen dat het niet alleen een alledaagse sportauto is, maar dat het ook het humeur van bestuurders een boost kan geven.

De toekomst van elektrische high-performance auto's: IONIQ 5 N toont zijn drie N Performance pijlers - Deel I

Offenbach, 2 november 2023 - De eerste EV van Hyundai N, de IONIQ 5 N, tilt rijplezier naar nieuwe hoogten door vast te houden aan de drie pijlers van N-prestaties - Corner Rascal, Racetrack Capability en Everyday Sportscar - door gebruik te maken van motorsporttechnologieën en jaren van geëlektrificeerde 'Rolling Lab'-ontwikkeling. IONIQ 5 N luidt een nieuw tijdperk in van high-performance rijden, van elektrisch rijden op de weg en op circuit zonder afbreuk te doen aan milieubewuste waarden.