Update - augustus 2022 in België - Hyundai Staria: eerst Duitsland, dan de rest van Europa?

zaterdag, 20 augustus 2022 17:44
Update - augustus 2022 in België - Hyundai Staria: eerst Duitsland, dan de rest van Europa?

Hyundai brengt zijn grote eenvolumer Staria in Duitsland op de markt in een topuitvoering, alvorens betaalbaardere versies aan te bieden. Een eerste stap naar een Europese distributie?

Update augustus 2022 - De Hyundai Staria is opgedoken op de officiële website van de Belgische invoerder.

Hyundai lanceert zijn grote eenvolumer Staria in Duitsland de topuitvoering Signature, die 56.150 euro zal kosten. Daarna volgen vanaf 2022 meer betaalbare varianten. Maar zal de Duitse markt hier de enige zijn waar de Staria wordt verkocht, of zal Hyundai het verkoopgebied ook uitbreiden naar andere Europese landen?

Ruimte…


De Hyundai Staria is een (zeer) grote eenvolumer met voor de Europese markt weinig gebruikelijke afmetingen; hij is 5.253 mm lang, 1.997 mm breed en 1.990 mm hoog, met een enorme wielbasis van 3.273 mm. Een gigantische doos die tot 5.000 liter laadruimte kan bieden. Genoeg voor 3 europalletten achter elkaar! Op even spectaculaire wijze biedt de Staria, afhankelijk van de configuratie, plaats aan twee tot elf personen, maar de ‘premiumversies’ houden het bij negen zitplaatsen. De zevenzitsversie is uitgerust met ‘Premium-relaxstoelen’ op de tweede zitrij, die elektrisch verstelbaar zijn en verschoven kunnen worden. Deze stoelen hebben ook een relaxmodus, waarbij de leuning met één druk op de knop achterover kan worden gekanteld. Bij de premiummodellen met negen zitplaatsen kunnen de stoelen op de tweede zitrij 180 graden worden gedraaid, in de richting van de passagiers op de derde zitrij.


Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
hyundai

Gerelateerde items (op tag)

Nieuwe Hyundai Tucson

Tucson van de vierde generatie heeft een facelift gekregen met vernieuwd binnen-en buitendesign en nieuwe technologische, connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen.

Hyundai INSTER: Nieuwe A-segment Sub-Compact EV

SEOUL, 27 juni 2024 - Hyundai Motor Company onthulde vandaag op de 2024 Busan International Mobility Show de volledig elektrische INSTER1 , een nieuwe sub-compacte EV uit het A-segment met een uniek design, een toonaangevend rijbereik en veelzijdigheid, en geavanceerde technologie.

Hyundai SANTA FE wint Red Dot Design Award

  • De midsize SUV van de vijfde generatie wordt geprezen in de categorie "Product Design: Cars and Motorcycles" voor zijn klantgerichte, lifestyle-gedreven ontwerp.
  • Hyundai Motor won ook een Red Dot Award in de categorie "Product Design: Outdoor and Camping Equipment" met zijn Multi-Lantern draagbare zaklamp
  • De nieuwste designonderscheidingen tonen de kwaliteit van Hyundai Motor's klantgerichte design op basis van lifestyle.