IONIQ 6. Silhouet uit een nieuw tijdperk.

vrijdag, 07 oktober 2022 19:48
IONIQ 6. Silhouet uit een nieuw tijdperk.

Electrified streamliner.


Binnenkort, heel binnenkort. De langverwachte introductie van de schitterende nieuwe, volledig elektrische berline van Hyundai staat voor de deur. De nieuwe IONIQ 6, gestroomlijnd en onmiskenbaar uniek, belichaamt het nieuwe tijdperk van duurzame innovatie.

De IONIQ 6 wordt eindelijk onthuld.

Bekijk hem hier. Onthulling van de volledig nieuwe IONIQ 6, met een gestroomlijnde esthetiek en functionele efficiëntie gecreëerd onder het designthema ‘Ethical Uniqueness’.

Getagged onder:
hyundai

Gerelateerde items (op tag)

Kona Electric N Line: sportief en stijlvol

Offenbach, 10 januari 2024 - Hyundai Motor Europe maakt zijn bestverkopende elektrische auto nog sportiever. Kona Electric wordt de eerste Hyundai EV die de sportieve N Line-behandeling krijgt.

Meer rijplezier met de IONIQ 5 N

Offenbach, 16 januari 2024 - Hyundai Motor demonstreert hoe het rijden met de gloednieuwe IONIQ 5 N bestuurders kan prikkelen. In een nieuw experiment zal de eerste high-performance elektrische auto van het bedrijf bewijzen dat het niet alleen een alledaagse sportauto is, maar dat het ook het humeur van bestuurders een boost kan geven.

De toekomst van elektrische high-performance auto's: IONIQ 5 N toont zijn drie N Performance pijlers - Deel I

Offenbach, 2 november 2023 - De eerste EV van Hyundai N, de IONIQ 5 N, tilt rijplezier naar nieuwe hoogten door vast te houden aan de drie pijlers van N-prestaties - Corner Rascal, Racetrack Capability en Everyday Sportscar - door gebruik te maken van motorsporttechnologieën en jaren van geëlektrificeerde 'Rolling Lab'-ontwikkeling. IONIQ 5 N luidt een nieuw tijdperk in van high-performance rijden, van elektrisch rijden op de weg en op circuit zonder afbreuk te doen aan milieubewuste waarden.