IONIQ 6. Silhouet uit een nieuw tijdperk.

vrijdag, 07 oktober 2022 19:48
IONIQ 6. Silhouet uit een nieuw tijdperk.

Electrified streamliner.


Binnenkort, heel binnenkort. De langverwachte introductie van de schitterende nieuwe, volledig elektrische berline van Hyundai staat voor de deur. De nieuwe IONIQ 6, gestroomlijnd en onmiskenbaar uniek, belichaamt het nieuwe tijdperk van duurzame innovatie.

De IONIQ 6 wordt eindelijk onthuld.

Bekijk hem hier. Onthulling van de volledig nieuwe IONIQ 6, met een gestroomlijnde esthetiek en functionele efficiëntie gecreëerd onder het designthema ‘Ethical Uniqueness’.

Getagged onder:
hyundai

Gerelateerde items (op tag)

Nieuwe Hyundai Tucson

Tucson van de vierde generatie heeft een facelift gekregen met vernieuwd binnen-en buitendesign en nieuwe technologische, connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen.

Hyundai INSTER: Nieuwe A-segment Sub-Compact EV

SEOUL, 27 juni 2024 - Hyundai Motor Company onthulde vandaag op de 2024 Busan International Mobility Show de volledig elektrische INSTER1 , een nieuwe sub-compacte EV uit het A-segment met een uniek design, een toonaangevend rijbereik en veelzijdigheid, en geavanceerde technologie.

Hyundai SANTA FE wint Red Dot Design Award

  • De midsize SUV van de vijfde generatie wordt geprezen in de categorie "Product Design: Cars and Motorcycles" voor zijn klantgerichte, lifestyle-gedreven ontwerp.
  • Hyundai Motor won ook een Red Dot Award in de categorie "Product Design: Outdoor and Camping Equipment" met zijn Multi-Lantern draagbare zaklamp
  • De nieuwste designonderscheidingen tonen de kwaliteit van Hyundai Motor's klantgerichte design op basis van lifestyle.