IONIQ 6. Silhouet uit een nieuw tijdperk.

vrijdag, 07 oktober 2022 19:48
IONIQ 6. Silhouet uit een nieuw tijdperk.

Electrified streamliner.


Binnenkort, heel binnenkort. De langverwachte introductie van de schitterende nieuwe, volledig elektrische berline van Hyundai staat voor de deur. De nieuwe IONIQ 6, gestroomlijnd en onmiskenbaar uniek, belichaamt het nieuwe tijdperk van duurzame innovatie.

De IONIQ 6 wordt eindelijk onthuld.

Bekijk hem hier. Onthulling van de volledig nieuwe IONIQ 6, met een gestroomlijnde esthetiek en functionele efficiëntie gecreëerd onder het designthema ‘Ethical Uniqueness’.

Getagged onder:
hyundai

Gerelateerde items (op tag)

Europa's favoriet krijgt facelift

27 maart 2024 - Sinds zijn debuut in 2004 heeft de Hyundai Tucson de harten van Europese automobilisten veroverd en is hij uitgegroeid tot een bestseller en een fanfavoriet op het hele continent. Alleen al in 2023 werden er 158.056 exemplaren van de compacte SUV geregistreerd in Europa, wat een opmerkelijke verkoopstijging betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Ontdek de Hyundai Stockdeals bij De Laet Boom!

Op zoek naar de perfecte rit? Zoek niet verder! Hyundai biedt nu onmiddellijk beschikbare stockdeals met onweerstaanbare kortingen. Maak je klaar om in stijl te rijden met de nieuwste modellen die klaar staan om de weg op te gaan!

Hyundai IONIQ 5 met verbeterde functies en nieuw N Line-model

SEOUL, 4 maart 2024 - Hyundai Motor Company kondigde vandaag de aanstaande release aan van een verbeterde IONIQ 5 en nieuwe IONIQ 5 N Line voor zijn bekroond gamma elektrische voertuigen (EV) die productverbeteringen, innovatieve functies en designupgrades bieden.