Het creëren van een moeiteloze EV-laadervaring maakt winkelen aangenamer.

vrijdag, 19 mei 2023 09:47
Het creëren van een moeiteloze EV-laadervaring maakt winkelen aangenamer.

BRUSSEL, 16 MEI 2023 –Een internationaal luxe modehuis koos voor een toonaangevende EV-laadoplossing van Blue Corner — onderdeel van de Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK, BLNKW) — in zijn flagship store in Brussel, de hoofdstad van Europa.

De invloedrijke high-end winkel in Brussel zet in op een Blink PQ 150 EV Charger met een e-laadcapaciteit van 22kWh

Olivier Van Schap, Managing Director Blue Corner: “De Blink PQ 150 is een plug-in oplossing voor het snel opladen van EV-auto’s in iedere winkelomgeving. Door de PQ 150 EV-oplader in Brussel bij een van ’s werelds grootste luxemerken te plaatsen, kunnen we onze regionale en internationale klanten nog beter van dienst zijn met EV-laaddiensten van wereldklasse.”

“Brussel is de hoofdstad van Europa en de thuisbasis van een grote internationale expatgemeenschap. Het aanbieden van de beste EV-laadtechnologie in zijn klasse is zeer wenselijk voor onze Europese en internationale klanten”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

100% overschakeling op hernieuwbare elektriciteit tegen 2025
“Onze duurzaamheidsambitie is om een blijvende positieve impact te creëren. Deze waarden sturen onze aanpak en de rol die wij kunnen spelen bij het beschermen en herstellen van ons klimaat. Wij streven ernaar om onze eigen koolstofvoetafdruk tegen 2030 met 50 % te verminderen en tegen 2025 over te schakelen op 100 % hernieuwbare elektriciteit bij onze eigen activiteiten,” aldus de woordvoerder. “Het creëren van een moeiteloze laadervaring voor EV-bestuurders verlaagt verder de barrières voor de adoptie van EV.”

Handig – Krachtig – Compatibel
De krachtige Blink PQ 150 is ontworpen voor maximale compatibiliteit en flexibiliteit en ondersteunt Bluetooth- en Wi-Fi-verbindingen voor configuratie, onderhoud en controle. De geïntegreerde veiligheidsbescherming RCD type B zorgt voor een veilige laadervaring, met de betrouwbaarheid van het VDE & ÖVE certificaat en CE-conformiteit. Compatibel met slimme bevestigingen voor alle stopcontacten, terwijl hij draagbaar genoeg blijft om thuis en in het openbaar op te laden zonder installatie. De slimme oplaadkabel zorgt voor betrouwbare communicatie met GSM, GPS en SIM-varianten, zodat bestuurders overal toegang hebben.

 

Laatst aangepast op vrijdag, 19 mei 2023 09:50