EasyPark Group presenteert nieuwe Country Director België

dinsdag, 12 september 2023 11:03
EasyPark Group presenteert nieuwe Country Director België

EasyPark Group, de wereldwijde leider in parkeertechnologie, heeft Arne van Helleputte benoemd tot nieuwe Country Director in België. Hij zal verantwoordelijk zijn alle in België actieve merken, waaronder ook EasyPark, formerly Parkmobile, voor het leiden en versnellen van de groei op de Belgische markt.

"Ik ben erg blij Arne te verwelkomen bij EasyPark Group, vooral nu we onze inspanningen op de Belgische markt intensiveren. Zijn brede achtergrond in business development en mobiliteit, gekoppeld aan een oprecht enthousiasme voor het verrijken van levenskwaliteit door middel van technologie, zijn kwaliteiten die van het grootste belang zijn voor ons," zegt Andy Stott, Regional Director Emerging Markets, EasyPark Group.

Arne heeft door heel Europa gewerkt bij Daikin, een groot bedrijf in consumentenelektronica. Meest recentelijk gaf hij leiding aan sales en business development bij een SaaS startup die mobiliteitsdiensten aanbiedt aan zakelijke klanten.

Met de visie om steden leefbaarder te maken, zal Arne zich richten op het opbouwen van partnerschappen en het afstemmen van EasyParks aanbod op de behoeften van de Belgische markt.

"Ik ben echt enthousiast om deel uit te maken van EasyPark Group. Ik hoop dat mijn ervaring, passie voor technologie en innovatie het bedrijf zullen helpen groeien en zo een volgend stadium in België zullen bereiken", zegt Arne van Helleputte.

Arne treedt in september in dienst bij EasyPark Group.