Leasys stimuleert duurzame mobiliteit

vrijdag, 10 november 2023 13:38
Leasys stimuleert duurzame mobiliteit

Na de succesvolle samenvoeging van de activiteiten van Leasys en Free2Move Lease in april, presenteert het bedrijf met trots de veelbelovende voorlopige resultaten van zijn inspanningen op gebied van duurzaamheid. Tussen januari en september 2023 werden in heel Europa ruim 169.000 nieuwe contracten geregistreerd. Opvallend was dat 16% van deze contracten elektrische voertuigen betrof, waarvan 9% batterij-elektrische voertuigen (BEV) en 7% plug-in hybride elektrische voertuigen (PHEV).

De transitie van Leasys naar een duurzamere mobiliteitstoekomst beperkt zich niet tot het vervangen van voertuigen. Het omvat een gezamenlijke inspanning van diverse belanghebbenden uit de industrie, instituties en diensten, samen met het bevorderen van een verandering in ons collectieve milieubewustzijn.

Tot op heden zijn deze veranderingen duidelijk te zien in de samenstelling van het wagenpark, waar batterij-elektrische (BEV) en hybride voertuigen reeds 30% uitmaken, in lijn met onze doelstelling voor 2026, waar één op de twee contracten betrekking zal hebben op een groen voertuig.

Tijdens deze historische verandering, moeten zowel bedrijven als individuen kunnen vertrouwen op een provider van mobiliteit die in staat is om zowel de rol van leverancier als die van adviseur op zich te nemen. Het uitgebreide commerciële netwerk van Leasys speelt een cruciale rol in deze transitie, aangezien het fungeert als belangrijkste contactpunt met de klanten. Om de elektrische transitie te versnellen, breidt Leasys voortdurend zijn aanbod van emissievrije mobiliteitsoplossingen en -diensten uit.

De ambitie van Leasys is om mobiliteit betaalbaar en duurzaam te maken om ons milieu te behouden en de bescherming ervan te garanderen.

Laatst aangepast op vrijdag, 10 november 2023 13:42