BZEN VIENNA E-Bike: Een nieuwe definitie van stedelijke mobiliteit

woensdag, 22 november 2023 17:50
BZEN VIENNA E-Bike: Een nieuwe definitie van stedelijke mobiliteit

BZEN, dat zich inzet om het woon-werkverkeer in de stad te verbeteren, introduceert de VIENNA E-Bike, die garant staat voor een plezierige en comfortabele dagelijkse fietstocht. Pierre Detry, de oprichter van het merk benadrukt: "We willen het leven van mensen echt verbeteren en ervoor zorgen dat het rijplezier voor iedereen is weggelegd."

Lichtgewicht ontwerp voor veiligheid en comfort
Met een gewicht van slechts 17 kg is de BZEN VIENNA een van de lichtste e-bikes op de markt. Met een lage instap voor gemakkelijk op- en afstappen, zorgt hij voor een veilige rit in drukke stadsomgevingen. De lagere zadelpositie verbetert de stabiliteit, waardoor je snel kunt stoppen als dat nodig is.

Comfort op maat en veelzijdige opties
De VIENNA geeft prioriteit aan rijcomfort met een gebogen stuur en een verstelbare stuurpen, die een rechte rug en schouderzitpositie bevorderen om ongemak en vermoeidheid te voorkomen. Fietsers kunnen kiezen tussen een Shimano kettingaandrijving met 9 versnellingen of een Gates carbon riemaandrijving met één versnelling, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur. Batterijopties van 7Ah of 10Ah komen tegemoet aan verschillende gebruikseisen, zodat elke fietser kan genieten van een gepersonaliseerde e-bike ervaring.

Duurzame productie voor een groenere toekomst
BZEN's streven naar duurzaamheid beperkt zich niet tot de weg, maar heeft ook betrekking op de productieprocessen. Met een productiefaciliteit in Europa minimaliseert het merk zijn koolstofvoetafdruk op zowel productie als levering. Onderdelen van topkwaliteit van gerenommeerde merken zorgen niet alleen voor gebruiksgemak, maar ondersteunen ook de duurzaamheid door de levensduur van de e-bike te verlengen.

Conclusie: De toekomst van stadsfietsen
De BZEN VIENNA E-Bike belichaamt de missie van het merk om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van stedelijke mobiliteit door technologie en comfort naadloos te combineren. Deze e-bike stelt fietsers van alle leeftijden in staat om het pure plezier van het fietsen te ervaren zonder in te boeten aan veiligheid, comfort of duurzaamheid.

Ga op een duurzame reis met BZEN
Sluit je aan bij de beweging naar een meer duurzame, plezierige en toegankelijke stedelijke toekomst met BZEN. Om meer te weten te komen en uw BZEN-reis te ondernemen, breng een bezoekje aan www.bzenbikes.com.

Laatst aangepast op woensdag, 22 november 2023 17:54