Bouw samen met ons aan een groenere toekomst: intelligente laadoplossingen met een focus op elektrische voertuigen

donderdag, 18 januari 2024 17:37
Bouw samen met ons aan een groenere toekomst: intelligente laadoplossingen met een focus op elektrische voertuigen

Bij Project Zero streven we naar een wereld met nul CO²-uitstoot, met een specifieke nadruk op de transitie naar elektrische voertuigen. Ons assortiment omvat vooraanstaande merken zoals Wallbox, Easee, Smappee, Peblar en Mennekes, met een bijzondere focus op intelligente laadoplossingen voor elektrische auto's.

Wij bieden doelgerichte opleidingen en deskundig advies aan professionele installateurs, wat zich ook vertaalt naar voordelen voor de consument.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste laadoplossing voor jouw klant? Wil je alles weten over slim laden met energie via zonnepanelen? Hoe laad je elektrische auto's op tegen voordelige energietarieven via een dynamisch contract?

DE UITGEBREIDE KEUZE VAN ONS AANBOD
Project Zero voorziet in een breed assortiment hoogwaardige componenten voor de snelgroeiende PV-markt, variërend van zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen tot ledverlichting en laadpalen. Ons engagement gaat verder met praktische opleidingen en gericht advies, waarmee we onze klanten helpen een groenere wereld te realiseren.

NAAR NUL UITSTOOT MET PROJECT ZERO
Jan Cieters legt uit hoe we met vijf pijlers, in samenwerking met onze klanten, volledig inzetten op zero emission, waarbij duurzame industrie wordt gestimuleerd en laadpalen een essentieel onderdeel vormen. Ons uitgebreide assortiment omvat merken als Wallbox, Smappee, Easee, Mennekes en NRG kick, met Peblar als veelbelovende nieuwkomer.
EV-opladers worden niet alleen functioneler, maar ook eleganter, met oplossingen op maat voor elke elektrische voertuiggebruiker.

PEBLAR: DE NIEUWKOMER
Peblar, ondersteund door Prodrive Technologies, biedt de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke AC-lader op de markt. Met zijn esthetisch design, robuuste bouw, hoge IT-beveiliging en snelle installatie, maakt Peblar de ideale keuze voor een nieuwe generatie EV-opladers.

EXTRA TROEF
Stap in de toekomst van zonne-energie met ECOSTAL GROUP.
Ecostal Group en zaakvoerder Jan Cieters van Project Zero hebben een overeenkomst gesloten waarbij Project Zero nu een onderdeel is van Ecostal Group.
Ecostal Group is de onmisbare extra troef in de zonne-energiesector, bestaande uit drie bedrijven met een gemeenschappelijke missie: professionals in de fotovoltaïsche sector begeleiden. Met een gedeelde visie om dicht bij de klanten te staan en hen te ondersteunen in elke fase van hun projecten, biedt Ecostal Group een solide basis en toegang tot een nog breder scala aan producten en diensten. Maximaliseer uw potentieel in zonne-energie met Ecostal Group - de sleutel tot uw succes.

Laatst aangepast op dinsdag, 23 januari 2024 15:14