Blink en McArthurGlen plaatsen EV-laders bij bekende Nederlandse designer outlets

donderdag, 18 januari 2024 18:05
Blink en McArthurGlen plaatsen EV-laders bij bekende Nederlandse designer outlets

Roermond/Roosendaal 18 januari - Blink Charging, een van de grootste laadpaalspecialisten ter wereld, en McArthurGlen, eigenaar, ontwikkelaar en beheerder van designer outlets, hebben de handen ineengeslagen. Bezoekers van de populaire designer outlet centers in Roermond en Roosendaal kunnen hun elektrische auto’s opladen met de modernste laadpalen van Blink Charging terwijl ze winkelen. De twee designer outlets in het zuiden van Nederland trekken jaarlijks miljoenen bezoekers. Op dit moment beschikt Designer Outlet Roermond over 70 EV- oplaadpunten. De komende twee jaar moet dit aantal uitgroeien tot 400. Designer Outlet Roosendaal heeft 19 EV-laders, wat dit jaar nog met zes stuks zal toenemen.

Pieter Van Voorst Vader, Directeur van McArthurGlen: “We zijn blij dat onze bezoekers op onze populaire winkellocaties toegang hebben tot de betrouwbare laadpalen van Blink Charging. Het bedrijf biedt moderne kant-en-klare laadoplossingen die ook nog eens gereed zijn voor vehicle-to-grid'. We waarderen de servicegerichte aanpak van Blink Charging die ons - en nog belangrijker onze bezoekers - de beste kwaliteit op laadgebied levert.”

Miko de Haan, hoofd Europa van Blink Charging: “Met deze laadpalen op de parkeerterreinen van designer outlets in Roermond en Roosendaal hebben we de eerste grote stap gezet op Nederlandse bodem. En dit is nog maar het begin: we gaan snel uitbreiden waarvoor de plannen al in de maak zijn.”

De Haan voegt toe: “Blink Charging biedt moderne laadapparatuur die aansluit op de wensen van de consument, in combinatie met slimme diensten en digitale tools, waardoor laadpalen van het gehele Europese netwerk van Blink eenvoudig en betrouwbaar kunnen worden bediend. Nu meer consumenten overstappen op elektrische voertuigen en bedrijven groene technologie toepassen om net-zero doelen te behalen, kan Blink Charging hen helpen bij die overgang.”

Blink Charging is niet alleen een van de grootste producenten, eigenaren en exploitanten van EV-laadapparatuur in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, maar is in Europa naast Nederland ook actief in het Verenigd Koninkrijk en België.

Laatst aangepast op donderdag, 18 januari 2024 18:06