KOGA Evia: comfortabel en stijlvol elektrisch fietsen

vrijdag, 26 januari 2024 17:35
KOGA Evia: comfortabel en stijlvol elektrisch fietsen

Moeiteloos door schilderachtige landschappen glijden terwijl je optimaal geniet van het fietscomfort dat je fiets je biedt. Dat is het gevoel dat de KOGA Evia, de meest comfortabele e-bike ooit gemaakt door KOGA, je belooft. Met zijn lage instap, comfortabele zitpositie en luxe uitrusting is de Evia ontworpen om kilometerslang puur fietsplezier te garanderen.

De KOGA Evia gaat verder dan alleen een vervoermiddel; het is een metgezel die je uitnodigt om de weg op te gaan en te genieten. Of je nu op zoek bent naar ontspannen weekendtochten of dagelijkse avonturen, de Evia biedt een buitengewone rijervaring. De lage instap maakt op- en afstappen moeiteloos, terwijl de comfortabele zitpositie je uitnodigt om te genieten van de omgeving zonder enige vermoeidheid.

Met de betrouwbare Bosch Active Line Plus motor met Smart System wordt fietsen met de Evia een hele nieuwe ervaring. Koppel je e-bike met je smartphone en ontgrendel een wereld van mogelijkheden om je rit aan te passen naar jouw wensen en bijvoorbeeld te navigeren.

Wat de Evia echt onderscheidt, is zijn stijlvolle voorkomen in de aantrekkelijke kleur Sage Green. Elk detail is doordacht ontworpen, van de geïntegreerde verlichting in het frame tot de kabels die volledig in het frame zijn weggewerkt. Zo zijn ze beter beschermd en het geeft de fiets een moderne, strak afgewerkte look. De geometrie van de Evia is licht verbeterd ten opzichte van andere modellen, wat resulteert in een ruimere instap. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde fietser bent of net begint, de Evia nodigt iedereen uit om comfortabel en stijlvol de wereld te verkennen.

Het gevoel van luxe wordt nog verder vergroot door de eenvoudig uitneembare accu, slim geïntegreerd in de schuine buis. De vorm van de accucover is niet alleen functioneel, maar ligt ook fijn in de hand. Met de standaard 500Wh accu ben je klaar voor vele kilometers, maar voor degenen die verder willen gaan, is er de optie voor een 625Wh accu tegen een meerprijs.

Wil je de sensatie van fijne kilometers ervaren? Ontdek de KOGA Evia op de KOGA website of bij je lokale KOGA dealer en laat comfort en stijl samenkomen op elke rit.