Van Mossel breidt haar aanbod aan mobiliteitsoplossingen uit dankzij de Shell Mobility Solutions app

vrijdag, 05 juli 2024 16:40
Van Mossel breidt haar aanbod aan mobiliteitsoplossingen uit dankzij de Shell Mobility Solutions app

Antwerpen, 2 juli 2024 – Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group, de grootste speler op de automotive markt in de Benelux, heeft als doel dé mobiliteitsaanbieder in de breedste zin van het woord te zijn. Dankzij de integratie van de mobiliteitsapp van Shell verrijkt de groep haar scala aan mobiliteitsoplossingen.

De Shell Mobility Solutions app is een handige tool die verschillende mobiliteitsdiensten op één plek samenbrengt. Zo kan men er onder andere tickets en abonnementen voor het openbaar vervoer kopen, parkeerplaatsen betalen en deelfietsen of -auto’s huren. De applicatie berekent automatisch het voordeligste tarief voor een bepaald traject en biedt slechts één factuur voor alle mobiliteitsdiensten. Daarnaast worden alle uitgaven er in real time bijgehouden en kan de applicatie ingezet worden voor o.a. de implementatie van een mobiliteitsbudget.

Van Mossel België integreert vanaf 01/07 deze applicatie in haar zakelijke aanbod. Met de Mobility Solutions app biedt Van Mossel haar klanten de mogelijkheid om hun mobiliteitskosten te consolideren, administratieve processen te stroomlijnen en duurzaamheid te bevorderen voor hun werknemers.

Ontdek zelf hoe Van Mossel jouw bedrijf kan transformeren via de Mobility Solutions app! Neem vandaag nog contact met het bedrijf op via www.vanmossel.be.

Laatst aangepast op vrijdag, 05 juli 2024 16:41