L'Universelle gaat automerken OMODA en JAECOO verdelen in Luik

dinsdag, 09 juli 2024 14:11
L'Universelle gaat automerken OMODA en JAECOO verdelen in Luik

Luik, 8 juli 2024 – Chery Automotive slaat de handen in elkaar met L'Universelle S.A. om de automerken OMODA en JAECOO te verdelen in Luik. Dit is na de Limburgse dealer Pagnotta de tweede lokale verdeler van voertuigen van deze merken. Deze samenwerking versterkt Chery's aanwezigheid in België en breidt het gamma van toekomstbestendige wagens van L'Universelle uit.

Sinds haar oprichting in 1970 door Salvatore Giaccone, heeft L'Universelle zich ontwikkeld tot een gevestigde waarde in de Luikse automobielsector. Met zes officiële concessies vertegenwoordigt L'Universelle merken zoals Hyundai, Mazda, Suzuki en MG. Daarnaast biedt de organisatie een gecertificeerd aanbod van multimerk tweedehandswagens aan.

“L’Universelle staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en deskundige adviseurs die klanten helpen bij het vinden van de ideale auto, gaande van benzine en diesel tot elektrische en waterstofvoertuigen”, motiveert Taylor Zhang, Country Director België en Luxemburg bij Chery, de keuze om met L’Universelle samen te werken.

Betrouwbaarheid
In 2024 zal L'Universelle twee nieuwe merken van Chery Automotive verwelkomen: OMODA en JAECOO. Deze toevoegingen versterken de positie van L'Universelle als verdeler van Aziatische automerken. Daarbij onderscheidt Chery Automotive zich qua betrouwbaarheid en aantrekkelijke garantievoorwaarden, die oplopen tot zeven jaar.

Onder leiding van Franca en Pascal Giaccone, de huidige bestuurders, blijft L'Universelle trouw aan de visie van oprichter Salvatore Giaccone: mobiliteit moet toegankelijk zijn voor iedereen.

"Mobiliteit betekent vrijheid en daar dragen de voertuigen van OMODA en JAECOO zeker toe bij. Het zijn allebei betaalbare merken met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en een toekomstbestendig aanbod dankzij de hybride en elektrische modellen", aldus Franca en Pascal Giaccone.

Lokale aanwezigheid
Taylor Zhang is blij met de nieuwste samenwerking. “Dankzij L’Universelle krijgen bestuurders uit de omgeving rond Luik de kans om dichtbij huis kennis te maken met de kwaliteit van OMODA en JAECOO. Deze lokale aanwezigheid past binnen onze visie om kwalitatieve voertuigen, een snelle levering en een uitstekende service aan te bieden.”

Laatst aangepast op dinsdag, 09 juli 2024 14:21