Exclusieve MINI Cooper SE Cabrio (1/999) bij MINI Brugge Store

samedi, 26 août 2023 10:39
Exclusieve MINI Cooper SE Cabrio (1/999) bij MINI Brugge Store

Bij MINI Brugge Store by Cocquyt hadden ze afgelopen zomer het genoegen om 3 exclusieve MINI Cooper SE Cabrio’s af te leveren. De klanten gingen naar huis met een zeer uniek exemplaar.

De MINI Cooper SE Cabrio is verkrijgbaar in Enigmatic Black en White Silver. Deurgrepen, zijpanelen en de omlijsting van de voor- en achterlichten zijn afgewerkt in Resolute Bronze. De MINI-logo's en de modelbelettering zijn in passend bijpassend elegant Piano Black uitgevoerd. Het van de MINI Cooper SE bekende E-logo is terug te vinden op de voorbumper en op de achterkant, waardoor het lokaal emissievrije rijplezier visueel wordt benadrukt.

Verdere editie-specifieke uitrustingsdetails sieren ook de dorpellijsten en zijpanelen en benadrukken met het opschrift 1 of 999 het exclusieve karakter van de limited edition MINI.

MINI vervult een pioniersrol met de editiespecifieke lichtmetalen velgen. De 17" gegoten lichtmetalen velgen in Electric Power Spoke 2-tone design zijn gemaakt van 100 procent secundair aluminium. De combinatie van groene stroom tijdens de productie en het gebruik van de secundaire grondstof kan de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen in vergelijking met conventionele productieprocessen.

CO2-UITSTOOT EN VERBRUIK.

MINI Cooper SE Cabriolet (gecombineerd stroomverbruik: 17,2 kWh/100 km volgens WLTP; gecombineerde CO 2 -uitstoot: 0 g/km).

Tags::
mini

Éléments similaires (par tag)