Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric

vrijdag, 17 november 2023 15:13
Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric

Renault Trafic is een echte bestseller die sinds 1980 al meer dan 2,4 miljoen zakelijke klanten wist te veroveren en de nieuwe elektrische variant, Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric, is vanaf nu te bestellen in België en Luxemburg. Hij vult het gamma elektrische bedrijfsvoertuigen van Renault aan, naast Nieuwe Renault Kangoo Van E-Tech electric en Master E-Tech electric.

Met zijn lithium-ionbatterij van 52 kWh en zijn elektromotor van 90 kW (122 pk) biedt hij zakelijke klanten een rijbereik tot 294 kilometer en onbeperkte toegang tot lage-emissiezones (LEZ) en stadscentra.

Om beter te beantwoorden aan de eisen van elke klant, raakt Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric niet aan zijn DNA, dat steunt op moduleerbaarheid, een hoog personaliseringsniveau, een groot laadvolume en een ruime keuze aan beschikbare versies. Net als in de versie met verbrandingsmotor beschikt hij over een echte moduleerbare werkruimte met een ingebouwde werkpost of bijzettafel door de middelste zetel neer te klappen, en de Easy Life-lade, een exclusieve innovatie die de toegang tot het 6,6 liter grote opbergvak vereenvoudigt.

Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric is tevens een echt geconnecteerd voertuig en biedt diensten om het laadproces van de batterij te programmeren, de laadstatus vanop afstand op te volgen, laadpunten op uw route te zoeken en te berekenen welke bestemmingen bereikbaar zijn met het resterende rijbereik van de batterij. Tot slot wordt het laadproces vereenvoudigd dankzij het Mobilize Charge Pass-aanbod en de specifieke aanbiedingen op het Ionity-netwerk.

Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric kan prat gaan op een rijkelijke standaarduitrusting met voorzieningen zoals een parkeerhulp achteraan, full led-koplampen vooraan, een achterbank met twee plaatsen, een snelheidsregelaar, een Mode 3-kabel van 6 meter en een dashboard met digitaal scherm van 4,2".

Klanten krijgen de keuze uit zes kleuren: mineraalwit (gratis kleur), stadsgrijs (€ 200), karmijnrood (€ 450), midnightzwart (€ 450), highlandgrijs (€ 450) en komeetgrijs (€ 450).

Ook zijn er twee velgkeuzes mogelijk: 16" wieldoppen (standaard) en 17" lichtmetalen velgen.

Getagged onder:
renault
Laatst aangepast op vrijdag, 17 november 2023 15:16

Gerelateerde items (op tag)

Test: Renault Espace E-Tech Full Hybrid Esprit Alpine, Mono-SUV

Iedereen herinnert zich nog de Renault Espace. Toen de eerste generatie in 1984 gelanceerd werd, was dit – samen met de ter ziele gegane Chrysler Voyager – de pionier onder de monovolumes, oftewel de MPV voor multi-purpose vehicle. Met vijf- of zeven plaatsen die op allerlei manieren moduleerbaar waren

Ondertussen zijn wij aan de zesde generatie van die Espace toe. Wij gaan na of hij zijn oorsprong als monovolume kan waarmaken

Een unieke artistieke samenwerking tussen Renault en rapper Scylla voor Nieuwe Renault Clio E-Tech full hybrid

De videoclip van 3min20, gezamenlijk ontwikkeld, geproduceerd en georkestreerd door Renault, Publicis Conseil en Start-Rec, roept de vragen op van onze maatschappij en het touwtrekken tussen twee tegengestelde elementen: zwart of wit, vriendschap of liefde, het vergankelijke of het oneindige. De metaforische en artistieke beelden die in de clip worden gebruikt, illustreren de contrasterende keuzes waar we voor staan.

Scenic E-tech Electric, finalist auto van het jaar 2024

Renault is trots één van de finalisten te zijn van de Europese Auto van het Jaar 2024. Na Austral in 2022 en Megane E-Tech electric in 2021, is Scenic E-Tech electric nu uitgeroepen tot één van de zeven finalisten. De jury, bestaande uit 59 journalisten uit 22 landen, heeft 28 modellen getest en beoordeeld om tot een definitieve lijst van zeven voertuigen te komen. De winnaar wordt bekend gemaakt op 26 februari 2024 tijdens het Autosalon van Genève.

Nieuwe Renault Master, een herwerkt silhouet voor meer efficiëntie

Renault Master, een waar succesverhaal, waarvan sinds 1980 al meer dan drie miljoen exemplaren werden verkocht, maakt zich op om een versnelling hoger te schakelen met een gloednieuwe generatie die de komende dagen zal worden voorgesteld op het salon Solutrans in Lyon (Frankrijk).