Polestar levert de eerste Polestar 3 elektrische SUV's aan klanten

dinsdag, 02 juli 2024 20:20
Polestar levert de eerste Polestar 3 elektrische SUV's aan klanten

GOTHENBURG, ZWEDEN – 2 juli 2024. Polestar (NASDAQ: PSNY) heeft de eerste Polestar 3-wagens aan klanten bezorgd. De SUV voor het elektrische tijdperk speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van het bedrijf, aangezien Polestar nu drie modellen op de weg heeft, waaronder twee SUV's.

De eerste voertuigen worden de komende dagen aan klanten op twee continenten overhandigd, met leveringen die de hele zomer zullen worden opgevoerd. Met grote lof van de internationale automedia blijft de interesse van klanten voor Polestar 3 hoog, dit resulteerde in het overschrijden van de inschrijvingslimiet voor de eerste reeks particuliere proefritten. Daarom zijn er nu extra proefritmomenten tijdens de zomermaanden beschikbaar gesteld, in de Polestar Spaces.

"Dit is een belangrijke mijlpaal - de eerste leveringen van de Polestar 3 aan onze klanten. De proefritten in alle Polestar Spaces zijn ook gestart in Europa. Duizenden geïnteresseerden zijn uitgenodigd om onze geweldige, luxe prestatie-SUV te ervaren. Polestar is een wereldspeler met het aantrekkelijkste elektrische productaanbod aan het worden", zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar.

Klanten over de hele wereld staan op het punt hetzelfde te ervaren tijdens lokale overdrachtceremonies. Er zullen meer leveringen plaatsvinden in Duitsland en Noorwegen, terwijl in de VS - waar tijdens de zomer extra Polestar 3-wagens zullen geproduceerd worden - het Noord-Amerikaanse Polestar-team de eerste Polestar 3's overhandigt aan klanten in Californië, Illinois, Indiana en New York. Een mix van Long range Dual motor en Long range Dual motor met Performance Pack modellen, deze Launch Edition-wagens zijn afgewerkt in een mix van Snow, Thunder en Magnesium.

"We wisten altijd al dat de Polestar 3 populair zou zijn, maar zelfs wij waren overweldigd door de beoordelingen van internationale media en de reactie op het openen van de proefritboekingen. Het is een bewijs van het enthousiasme op de markt over deze wagen en de interesse van klanten om achter het stuur van onze elektrische vlaggenschip-SUV te kruipen”, zegt Kristian Elvefors, Global Head of Commercial bij Polestar.

Polestar 3-proefritten kunnen geboekt worden bij de lokale Polestar Spaces door te klikken op de volgende link: https://www.polestar.com/test-drive/booking/ps3

Getagged onder:
polestar
Laatst aangepast op dinsdag, 02 juli 2024 20:22

Gerelateerde items (op tag)

Polestar Concept BST maakt werelddebuut op Goodwood Festival of Speed

GÖTEBORG, ZWEDEN – 11 juli 2024. Polestar (Nasdaq: PSNY) is ook dit jaar aanwezig op het Goodwood Festival of Speed. ​​Het Zweedse elektrische performance automerk toont er niet alleen de nieuwe elektrische SUV’s, de Polestar 3 en Polestar 4, maar ook de Polestar 2. De ster van de show is de Polestar Concept BST, die tijdens het beroemde autofestival zijn werelddebuut beleeft. In de first glance paddock worden de Polestar 3 en Polestar 4 vergezeld door de Polestar 6 Concept. Het elektrische roadsterconcept maakt hier zijn dynamische debuut.

Polestar en StoreDot laden Polestar 5 prototype in 10 minuten op van 10% tot 80%

Polestar en StoreDot, de pionier op gebied van snellaadbatterijen, hebben de Extreme Fast Charging (XFC)-technologie van StoreDot voor het eerst met succes in een auto geïmplementeerd. Tijdens de demonstratie werd de batterij van een Polestar 5-prototype in slechts 10 minuten opgeladen van 10% tot 80%. Het volledig operationele prototype kon rekenen op een consistente laadsnelheid die startte bij 310 kW en opliep tot een piek van meer dan 370 kW op het einde van het laadproces.