Honda HR-V e:HEV: de hybride die u nooit moet opladen - in samenwerking met Honda

zondag, 03 april 2022 16:57
Honda HR-V e:HEV: de hybride die u nooit moet opladen - in samenwerking met Honda

De nieuwe HR-V e:HEV van Honda weet zich door zijn nieuwe technologie duidelijk van de andere hybridewagens op de markt te onderscheiden. De slimme e:HEV technologie koppelt twee elektrische motoren met een benzinemotor, en weet zich automatisch aan de noden van de bestuurder aan te passen.

Door nauwgezet de mobiliteitsnoden van automobilisten en gezinnen te bestuderen stelde men bij Honda vast dat bij de keuze van een nieuwe auto – naast de styling – volgende criteria een belangrijke rol spelen: de wagen moet bij hun levensstijl passen en helemaal aan hun dagelijkse eisen voldoen. En uiteraard ook zuinig uit de hoek komen. Met de nieuwe HR-V e:HEV kan u de range anxiety, de files aan de laadpaal of het opladen thuis helemaal vergeten. De 100 procent hybridetechnologie van de HR-V, die bij Honda e:HEV werd gedoopt, combineert twee elektrische motoren, samen goed voor 96 kW/131 pk en een koppel van 253 Nm, met een 1.5 liter benzinemotor van 79 kW/107 pk.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
honda

Gerelateerde items (op tag)

Honda e:Ny1: volgende volledig elektrisch voertuig van Honda in het B-SUV-segment

In navolging van de Honda e stadsauto, lanceert Honda een tweede elektrisch voertuig, de Honda e:Ny1. Honda voldoet hiermee aan de vraag van klanten naar volledige elektrische SUV’s in het B-SUV-segment.

De e:Ny1 heeft een fris, onderscheidend design en is voorzien van de nieuwste geavanceerde technologie. Hij maakt gebruik van de elektrische aandrijflijn om een SUV te leveren met veel rijplezier, een soepele en verfijnde rijervaring en intuïtieve veelzijdigheid.