Ontdek Elektrische Innovatie: Polestar in Hasselt!

vrijdag, 08 september 2023 13:30
Ontdek Elektrische Innovatie: Polestar in Hasselt!

Na het succes van de vorige editie, opent er opnieuw een tijdelijke Polestar Space in Quartier Bleu, Hasselt. Dit keer kunnen bezoekers vanaf 6 september tot en met 31 december 2023 de vernieuwde Polestar 2 met een grotere actieradius tot 654 km, persoonlijk ervaren en testen. Bovendien is het vanaf 1 oktober ook mogelijk om de gloednieuwe elektrische SUV Polestar 3 van dichtbij te ontdekken.

De keuze voor Hasselt is niet toevallig, aangezien Polestar merkt dat de belangstelling voor duurzame mobiliteit toeneemt onder de Hasselaren en dat zij klaar zijn om de overstap te maken. Lies Eeckman

We willen alle inwoners van Hasselt en omstreken de kans geven om de wereld van Polestar en elektrische innovaties te ontdekken. Daarom hebben we een plek gecreëerd waar onze experts klaar staan om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. 

De tijdelijke Space is geopend van 6 september tot en met 31 december 2023, elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en ook op koopzondagen, tussen 10:00 uur en 18:00 uur.

Je kunt eenvoudig online een proefrit van een uur inplannen via onze handige Polestar booking tool. Tijdens deze rit krijgt u een persoonlijke introductie van 15 minuten door een van onze Polestar Product Experts.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen de elektrische toekomst te verkennen. Laten we samen op weg gaan naar duurzame en inspirerende mobiliteit.

Getagged onder:
polestar
Laatst aangepast op vrijdag, 08 september 2023 13:32

Gerelateerde items (op tag)

Rijden met een elektrische wagen in koud weer: een handleiding

Onze wagens zijn ontworpen in Zweden en getest onder de zwaarste winterse omstandigheden. We zijn dus vertrouwd met sneeuw en ijs. In dit artikel geven we je tips over hoe je de actieradius en prestaties van je Polestar tijdens de wintermaanden kunt maximaliseren.

Polestar doorbreekt klimaatmythes in de aanloop naar COP28

GOTHENBURG, ZWEDEN - 23 november 2023. Polestar heeft recent de Polestar Truth Bot geïntroduceerd op X, voorheen bekend als Twitter. Deze speciale bot is ontworpen om de meest gangbare onwaarheden met betrekking tot klimaatverandering in de auto-industrie te ontkrachten.

Productie van Polestar 4 gaat van start: eerste leveringen verwacht voor eind 2023

GÖTEBORG, ZWEDEN - 15 november 2023. Polestar (Nasdaq: PSNY) kondigt aan dat de productie van Polestar 4 succesvol is gestart. Klanten in China kunnen hun eerste leveringen verwachten vóór het einde van 2023. Voor alle andere Polestar-markten staat de officiële lancering gepland voor begin 2024, met verwachte leveringen aan klanten later datzelfde jaar.

Polestar Gallery gaat van start met Thibeau Scarcériaux

BRUSSEL, BELGIË – 18 OKTOBER, 2023. Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België. Functional artist en designer Thibeau Scarcériaux bijt de spits af met ‘Reflective Visions’ te Polestar Brussel.