Polestar Gallery gaat van start met Thibeau Scarcériaux

donderdag, 19 oktober 2023 16:33
Polestar Gallery gaat van start met Thibeau Scarcériaux

BRUSSEL, BELGIË – 18 OKTOBER, 2023. Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België. Functional artist en designer Thibeau Scarcériaux bijt de spits af met ‘Reflective Visions’ te Polestar Brussel.

In een wereld die voortdurend evolueert, gelooft Polestar in het samenbrengen van design, technologie en kunst als een middel om grenzen te verleggen en duurzame innovatie te stimuleren. Dit najaar komt deze visie tot leven met Polestar Gallery, een initiatief waarbij Polestar haar Spaces in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt ter beschikking stelt aan lokale ontwerpers uit verschillende disciplines om hun meest recente en inspirerende projecten tentoon te stellen.

Femke Brouns, Head of Marketing, PR & Events Belux Polestar, zegt: "Door designers een platform te bieden voor hun creaties, hopen we een katalysator te kunnen zijn voor vernieuwende ideeën die niet alleen inspireren, maar ook grenzen verleggen. Dit initiatief illustreert Polestar’s engagement voor uitzonderlijk design, prestatie, duurzaamheid en innovatie. Tevens bevestigt het de versterkende kracht van samenwerking, als middel om betekenisvolle verandering teweeg te brengen.”

Thibeau Scarcériaux, bekend om zijn unieke benadering van functionele kunst en zijn vermogen om traditionele concepten te herdefiniëren, is als eerste aan de beurt met ‘Reflective Visions’ te Polestar Brussel. Vanaf 24 oktober, onthult Scarcériaux' expo een uniek samenspel van kunst en design waar een bewuste toekomst visueel tot leven wordt gebracht. Gemaakt van gerecycleerd glas en spiegels, schetsen Scarcériaux’ creaties een wereld waar artistieke expressie en milieubewustzijn hand in hand gaan. Deze kunstobjecten blazen niet alleen materialen nieuw leven in, maar nodigen ook uit tot introspectie en transparantie. Het is een oproep tot verandering, een kans om je blik op kunst, duurzaamheid en design te verruimen.

Functional artist en designer Thibeau Scarcériaux vertelt: "Het samenwerken met een merk als Polestar creëert een intrigerende synergie waarbij mijn artistieke visies samenkomen met de kernwaarden van Polestar, waaronder circulariteit, inclusie en transparantie. Hierdoor krijgt mijn werk niet alleen meer diepgang, maar wordt ook de visie van Polestar tastbaar weergegeven. Bezoekers ervaren op unieke wijze de artistieke interpretatie van Polestars drijfveren, en als kunstenaar krijg ik de gelegenheid om mijn eigen visie op een boeiende manier aan het publiek over te brengen.” ​

Praktische informatie:

Ontdek Polestar Gallery x Thibeau Scarcériaux: 'Reflective Visions' van 25 oktober tot en met 21 november te Polestar Brussel, Akenkaai 39, 1000 Brussel.

Getagged onder:
polestar
Laatst aangepast op donderdag, 19 oktober 2023 16:41

Gerelateerde items (op tag)

Polestar Gallery sluit af met Dylan Martinez

ANTWERPEN, BELGIË – 1 december, 2023 – Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België.

Rijden met een elektrische wagen in koud weer: een handleiding

Onze wagens zijn ontworpen in Zweden en getest onder de zwaarste winterse omstandigheden. We zijn dus vertrouwd met sneeuw en ijs. In dit artikel geven we je tips over hoe je de actieradius en prestaties van je Polestar tijdens de wintermaanden kunt maximaliseren.

Polestar doorbreekt klimaatmythes in de aanloop naar COP28

GOTHENBURG, ZWEDEN - 23 november 2023. Polestar heeft recent de Polestar Truth Bot geïntroduceerd op X, voorheen bekend als Twitter. Deze speciale bot is ontworpen om de meest gangbare onwaarheden met betrekking tot klimaatverandering in de auto-industrie te ontkrachten.

Productie van Polestar 4 gaat van start: eerste leveringen verwacht voor eind 2023

GÖTEBORG, ZWEDEN - 15 november 2023. Polestar (Nasdaq: PSNY) kondigt aan dat de productie van Polestar 4 succesvol is gestart. Klanten in China kunnen hun eerste leveringen verwachten vóór het einde van 2023. Voor alle andere Polestar-markten staat de officiële lancering gepland voor begin 2024, met verwachte leveringen aan klanten later datzelfde jaar.